over mij

Therapeut en coach Lisa Schoenmaker

Welkom!

Ik ben Lisa Schoenmaker.

Na jaren werkzaam te zijn in het Fysiotherapie vak ontstond de motivatie om me te verdiepen in Coaching, Counseling en Psychotherapie. Ik heb me altijd gedreven gevoeld om precies uit te zoeken wat er speelt en waar iemand nou echt tegenaan loopt. Zo leerde ik dat lichamelijke klachten vaak in verband staan met wat er mentaal en geestelijk speelt, zoals stress, spanning en innerlijke blokkades.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Integratief Counselor en Coach en ben ik in opleiding tot Mastertherapeut ECP aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Naast mijn fysiotherapie praktijk voer ik sinds 2018 mijn praktijk voor Integratieve Coaching, Counseling en Therapie in Amsterdam en Amersfoort.

Mensen ervaren mij als rustig, betrokken en nieuwschierig. Ik creƫer een veilige en vertrouwde omgeving waarin je alles bespreekbaar kan maken.

Ik begeleid je in het activeren van jouw kracht en kwaliteiten zodat jij kan helen en groeien. Mijn doel is dat jij op weg gaat naar het leven dat jij wil leven!

maak een afspraak
Coaching