over mij

Therapeut en coach Lisa Schoenmaker

Welkom!

Ik ben Lisa Schoenmaker.

Na jaren werkzaam te zijn in het Fysiotherapie vak ontstond de motivatie om me te verdiepen in Coaching, Counseling en Psychotherapie. Ik heb me altijd gedreven gevoeld om precies uit te zoeken wat er speelt en waar iemand nou echt tegenaan loopt. Zo leerde ik dat lichamelijke klachten vaak in verband staan met wat er mentaal en geestelijk speelt, zoals stress, spanning en innerlijke blokkades.

Het intrigeert mij hoe mensen in staat zijn tot innerlijke verandering en heling. Om dit veranderproces te beïnvloeden ben de opleiding tot Integratief Therapeut, Coach en Counselor gaan volgen. Daarbij vind ik het belangrijk dat er in sessies ook wordt gekeken naar de dieper gelegen oorzaak van het probleem. Hierin gebruik ik gesprekstherapie, en ook hypnotherapie en imaginatie/visualisatie technieken zodat de verandering direct van binnenuit gemaakt kan worden.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Integratief Therapeut, Counselor en Coach, opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en voer ik naast mijn fysiotherapie praktijk sinds 2018 mijn praktijk voor Integratieve Therapie, Coaching, Counseling in Amsterdam. Naast het voeren van mijn praktijk ben ik tevens werkzaam als opleider bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Naast bovengenoemde werkzaamheden geef ik ook voorlichtingen op scholen en organisaties vanuit COC Amsterdam en omgeving; hier geef ik voorlichtingen met betrekking tot het LHBTIQ+ thema en inclusiviteit. Hiermee hoop ik bij te dragen aan een inclusievere samenleving waar iedereen mag zijn wie die is.

Mensen ervaren mij als rustig, betrokken en nieuwschierig. Ik creëer een veilige en vertrouwde omgeving waarin je alles bespreekbaar kunt maken.

Ik begeleid je in het activeren van jouw kracht en kwaliteiten zodat jij kan helen en groeien. Mijn doel is dat jij op weg gaat naar het leven dat jij wil leven!

maak een afspraak
Coaching